46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Gauračs: "Man ir arī individuāls mērķis - gribu atgriezties Latvijas izlasē"

Фото: Romāns Kokšarovs/f64
Latvijas čempionvienības "Liepājas" jaunieguvums Edgars Gauračs intervijā kluba oficiālajā mājaslapā izteicies, ka allaž bija sapņojis uzspēlēt Liepājā, bet atjaunošanās pēc smagās traumas noritējusi veiksmīgi un tā vairs par sevi neatgādina, informē sportacentrs.com.
Edgars Gauračs intervijā atklāj, ka no Liepājas kluba puses ticis uzrunāts jau pagājušās sezonas beigās un viņam bijušas pārrunas ar Māri Verpakovski, kurš izteicies labu piedāvājumu. ""Liepāja" ir viens no Latvijas labākajiem klubiem, un es nevarēju atteikt. Jo vairāk tādēļ, ka jau desmit gadus es esmu liepājnieks, un vienmēr esmu sapņojis uzspēlēt Liepājā. Šogad beidzot viss izdevās. Iespējams, ka aizbrauktu uz ārzemēm, ja būtu kaut kas konkrēts, bet uz atrādīšanos negribēju braukt."
 
Uzbrucējs norāda, ka komandas mērķi ir uzvarēt Latvijas čempionātā un tikt pēc iespējas tālāk Eirokausos. "Man ir arī individuāls mērķis – gribu atgriezties Latvijas izlasē un uzvarēt Baltijas kausā. Divreiz pēc kārtas esmu uzvarējis šajā turnīrā, gribu arī trešo. Ja vēl spēle notiks Liepājā, mājās, tad tas būs izcili."
 
"Pirmssezonas gatavošanos Edgars sāka kopā ar citu Virslīgas klubu - Jūrmalas "Spartaku". "Mēnesi pavadīju tur, tad braucu trenēties uz Itāliju. Principā esmu normālā formā, jūtos labi. Tagad vienīgi jāpierod pie jaunas komandas un atšķirīga treniņu procesa. Jā, "Spartakā" nespēlēju, bet vēl ir laiks iegūt spēļu praksi."
 
Pagājušajā vasarā Gauračs atgriezās laukumā pēc smagas traumas - ceļgala krustenisko saišu plīsuma. "Atjaunošanās bija ilga, jo trauma bija nopietna. Bija ne tikai krustenisko saišu plīsums, bet vēl daudz kas cits. Tagad esmu atjaunojies pilnībā. Pagājušajā sezonā jau spēlēju "Spartakā", guvu vārtus, nav nekādu problēmu. Esmu par traumu aizmirsis, tā man par sevi neatgādina."
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"